Användarmeny

Vi har 20 besökare och en medlem online

Skolmat

Måltidsprogrammet för Göteborgs Stad

Oavsett var du bor i staden ska du serveras en måltid, som är god, nyttig, miljöanpassad och lustfylld – lagad och serverad av kunnig och serviceinriktad personal. Helst ska den överträffa dina förväntningar.

Förbjudet med nötter, jordnötter och mandel

Det är förbjudet att ta in och att servera nötter, jordnötter och mandel i skolorna och förskolorna i Göteborg. Förbudet gäller alla lokaler, hela dygnet och alla veckans dagar. Detta för att nötter och jordnötter kan utlösa svåra och livshotande reaktioner hos den som har allergi. Risken att förväxla nötter med mandel i mald och hackad form är stor, därför gäller förbudet även mandel.

Behov av specialkost

Om ditt barn behöver få särskild mat, specialkost är det viktigt att du meddelar det för personalen när barnet börjar i skolan. Det räcker ofta med föräldrarnas önskemål för att specialkost ska erbjudas. Ibland behövs intyg från behandlingsansvarig läkare.

Frukost serveras på skolan från 6.45 till 7.45 (varje skoldag)
Mellanmål serveras mellan 14.50 och 15.20.
Mellanmålets varaktighet är runt 20 – 30 minuter.
Lunch serveras i Oscar Fredriksskolans matsal klockan 12.15 på skoldagar samt klockan 11.00 på lovdagar.
Lunchmenyn hittar ni på www.goteborg.se/oscarfredriksskolan (Matsedel för skolor i Majorna-Linné)

Copyright © 2017 Ryska Skolan i Göteborg. Alla rättigheter reserverade.
Joomla! är fri programvara publicerad under GNU General Public License.