Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Användarmeny

Vi har 19 besökare och 2 medlemmar online

OBS! åk 2-5

Tiden för simlyftet har flyttats, det är fortfarande på tisdagar och torsdagar, men vi börjar simma lite senare, så vi är inte tillbaka förrän mellan 15.30 - 16.00.

Det är jättebra om flickorna har en badmössa eftersom vi har begränsad tid i omklädningsrummet och inte hinner torka håret ordentligt.

Lucia

I vår tid är luciafirandet inte minst en medialiserad högtid som för många har kommit att symbolisera en äldre svensk kultur. I samma funktion har firandet också exporterats till andra länder.

Redan på 1700 – 1800 talet fanns det firanden i de rika och välbärgade hemmen som påminner om de Luciatåg vi har idag.

Det Luciafirande vi är vana vid idag i Sverige, med tävlingar och Luciatåg startade på 1920 – talet och har sedan dess varit en omtyckt tradition i hela Sverige.

Sedan Luciatåget gjorde entré i Sverige och blev en återkommande tradition i varje stad, blev det även vanligt med Luciatåg i skolor.

Traditionen är att en årskurs ansvarar för Luciatåget och övriga elever är publik. Hos oss har vi bestämt att det är åk 3 som lussar för resterande del av skolan och därmed är det bara de som går i Luciatåget och som har på sig lussekläder.

Lucia är inte en utklädningsdag som Halloween, utan ett musikaliskt framträdande där deltagarna klär upp sig i traditionell utstyrsel.

Ni är varmt välkomna till SVENSK-RYSKA skolans Lucia firande och lyssna på lite skön sjungande sång.

Torsdagen den 13 december kl. 09.00.

Personalen på SVENSK-RYSKA skolan

Картинки по запросу luciatåg

Svensk – ryska skolans personal vill tacka alla de föräldrar som under läsåret samarbetat och respekterat skolan genom att bland annat läsa veckobrev, hållit sig uppdaterade om förändringar i öppettider, kommit på möten, rapporterat in frånvaro, följer skolplikten, respekterar fritids öppettider m.m.

Vi följer skollagen vad det gäller att samarbeta med hemmet genom att skicka information i veckobrev och meddela förändringar minst två veckor innan så att ni ska kunna lösa eventuella problem. Som ni säkert förstår måste båda parter hjälpas åt för ett fungerande samarbete ska finnas och det uppnås endast genom att ni som föräldrar håller er uppdaterade, kommunicerar med skolan och respekterar skolan och dess personal.

Så åter igen ett stort tack till alla er som under läsåret möjliggjort det för oss på skolan att kunna göra vårt arbete och utveckla skolan.

Похожее изображение

Copyright © 2018 Ryska Skolan i Göteborg. Alla rättigheter reserverade.
Joomla! är fri programvara publicerad under GNU General Public License.