Vi tackar er för insatsen med försäljning under höstterminen, tyvärr har vi ändå inte nått målet och därför ber vi er fortsätta att engagera er i försäljningen.

För att ni ska känna er motiverade vill vi informera lite om vad det är vi har planerat att vi ska göra.

Skolan deltar i ett projekt med andra europeiska länder och ämnet är ekologi, i vår kommer projektet till vår skola och då vill vi att alla ska få tillfälle att delta i någon aktivitet kring projektet.

Vi har fått in väldigt lite beställningar till Tvättmästaren, säkert finns det någon i er bekantskapskrets eller rent av ni själva som är i behov av tvättmedel, diskmedel eller toalettpapper, så ni har till på måndag 25 februari att lägga era beställningar.

Ta chansen att köpa kvalitetsprodukter som alla hushåll behöver och samtidigt stöttar ni elevernas skolresa med 52 kr för varje paket ni säljer.

OBS!

Tvättmästaren

Användarnamn: SveRys

Lösen: SvRs

New body

Skapa din egen registrering och gör beställningar.

Sista beställningsdatum 27/2

För den som hellre vill att skolan gör beställningen, måste beställningslistan vara oss tillhanda senast den 15/2 respektive den 25/2.

Till alla vårdnadshavare!

Vi i personalen vill tacka för julklappen vi fick av er!

Det gläder oss att ni ser och uppskattar det arbete vi lägger ned på era barn och tillsammans har vi möjlighet att skapa bra förutsättningar för era barns framtid.

Картинки по запросу TACK

Svensk – ryska skolans personal vill tacka alla de föräldrar som under läsåret samarbetat och respekterat skolan genom att bland annat läsa veckobrev, hållit sig uppdaterade om förändringar i öppettider, kommit på möten, rapporterat in frånvaro, följer skolplikten, respekterar fritids öppettider m.m.

Vi följer skollagen vad det gäller att samarbeta med hemmet genom att skicka information i veckobrev och meddela förändringar minst två veckor innan så att ni ska kunna lösa eventuella problem. Som ni säkert förstår måste båda parter hjälpas åt för ett fungerande samarbete ska finnas och det uppnås endast genom att ni som föräldrar håller er uppdaterade, kommunicerar med skolan och respekterar skolan och dess personal.

Så åter igen ett stort tack till alla er som under läsåret möjliggjort det för oss på skolan att kunna göra vårt arbete och utveckla skolan.

Похожее изображение

Copyright © 2019 Ryska Skolan i Göteborg. Alla rättigheter förbehållna.
Joomla! är fri programvara publicerad under GNU General Public License.