OBS!

Vi vill meddela att den 11 juni 2020, torsdag, håller fritids på skolan öppet fast skolan byter skolbänkar under den 11 och den 12 juni 2020.

Den 12 juni 2020, fredag, har skolan och fritids studiedagallt är stängt.

Viktig information om de nationella proven i år 3.

Alla nationella prov är inställda under våren.

Kommande event

VI KOMMER ATT HA SKOLAVSLUTNING DEN 10 JUNI I SLOTTSSKOGEN PÅ FRILUFTSDAGEN, ALLA ELEVER SKA HA EGEN MATSÄCK MED SIG.

EFTER DAGEN I SLOTTSSKOGEN ÄR DET VANLIG FRITIDSVERKSAMHET TILL 17.30.

11 och 12 juni har vi studiedag.

Svensk – ryska skolans personal vill tacka alla de föräldrar som under läsåret samarbetat och respekterat skolan genom att bland annat läsa veckobrev, hållit sig uppdaterade om förändringar i öppettider, kommit på möten, rapporterat in frånvaro, följer skolplikten, respekterar fritids öppettider m.m.

Vi följer skollagen vad det gäller att samarbeta med hemmet genom att skicka information i veckobrev och meddela förändringar minst två veckor innan så att ni ska kunna lösa eventuella problem. Som ni säkert förstår måste båda parter hjälpas åt för ett fungerande samarbete ska finnas och det uppnås endast genom att ni som föräldrar håller er uppdaterade, kommunicerar med skolan och respekterar skolan och dess personal.

Så åter igen ett stort tack till alla er som under läsåret möjliggjort det för oss på skolan att kunna göra vårt arbete och utveckla skolan.

Похожее изображение

Copyright © 2020 Ryska Skolan i Göteborg. Alla rättigheter förbehållna.
Joomla! är fri programvara publicerad under GNU General Public License.