Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Användarmeny

Vi har 105 besökare och en medlem online

Försäljning av kakor

Eleverna har fått säljkatalogen från Kakservice, dessa kan ni som föräldrar ta med till ert jobb eller när ni besöker vänner m.m.

Alla burkar kostar 50 kr och eleverna tjänar 20 kr per såld burk.

I säljkatalogen finns information om de olika produkterna och även beställningslista.

I beställningslistan skriver köparen sitt namn, så ni vet vem som handlat, och antalet de vill beställa av varje kakburk och summan av sin beställning längst ut till höger.

Måndagen den 1 oktober lämnar ni in den ifyllda talongen längst ned på beställningslistan till er klassföreståndare. Om ni inte lämnar in i tid kommer er beställning inte göras.

Sedan dröjer det någon vecka innan kakorna levereras till skolan.

När kakorna kommit meddelar skolan er och ni hämtar er beställning och börjar leverera till era köpare. Betalning sker i samband med leveransen.

Du som vårdnadshavare samlar ihop all betalning och lämnar sedan som en klumpsumma till klassföreståndaren antingen kontant, via swish eller som insättning på bankkonto.

Vid swish eller insättning är det viktigt att du anger ditt barns namn och klass t.ex. Irma åk 1, så att vi vet vem som har betalat och kan stämma av.

Ni som vårdnadshavare ansvarar för att rätt summa betalas in till skolan och att det stämmer överrens med beställningen.

Swish: 072 015 2011

Insättning på Swedbank: Clearing: 8105 – 9 Konto: 693 532 319-3

Om du har några frågor maila klassföreståndaren.

Картинки по запросу att sälja kakor

Svensk – ryska skolans personal vill tacka alla de föräldrar som under läsåret samarbetat och respekterat skolan genom att bland annat läsa veckobrev, hållit sig uppdaterade om förändringar i öppettider, kommit på möten, rapporterat in frånvaro, följer skolplikten, respekterar fritids öppettider m.m.

Vi följer skollagen vad det gäller att samarbeta med hemmet genom att skicka information i veckobrev och meddela förändringar minst två veckor innan så att ni ska kunna lösa eventuella problem. Som ni säkert förstår måste båda parter hjälpas åt för ett fungerande samarbete ska finnas och det uppnås endast genom att ni som föräldrar håller er uppdaterade, kommunicerar med skolan och respekterar skolan och dess personal.

Så åter igen ett stort tack till alla er som under läsåret möjliggjort det för oss på skolan att kunna göra vårt arbete och utveckla skolan.

Похожее изображение

OBS!

Vill också passa på att påminna om att vi vid föräldramötet i augusti informerade om att det inte är tillåtet att ta med dryck till fruktstunden/skolan. Det finns möjlighet att dricka på rasterna.

Skolan ska verka för ett hälsosamt liv och det innebär att vi försöker minimera sockerintaget. Varje år förstörs böcker som tillhör skolan för flera hundratals kronor p.g.a. läckande flaskor och dåligt paketerad frukt, yoghurt m.m. allt till fruktstunden ska vara förpackat i lådor.

Картинки по запросу läskedryck

Copyright © 2018 Ryska Skolan i Göteborg. Alla rättigheter reserverade.
Joomla! är fri programvara publicerad under GNU General Public License.