SKOLAVSLUTNING 2019 är torsdagen den 13 juni klockan 10.00-12.00.

Ni är välkomna!

Картинки по запросу skolavslutning

OBS!

v. 22

v. 23

v.24

Onsdag 29/05 kort dag till 15.00

Torsdag 30/5 Stängt

Onsdag 05/06 kort dag till 15.00

Torsdag 6/6 Stängt

Torsdag 13/6 Skolavslutning 10.00

Skola & fritids stänger kl. 12.00

Fredag 31/5 Stängt

Fredag 7/6 Stängt

Svensk – ryska skolans personal vill tacka alla de föräldrar som under läsåret samarbetat och respekterat skolan genom att bland annat läsa veckobrev, hållit sig uppdaterade om förändringar i öppettider, kommit på möten, rapporterat in frånvaro, följer skolplikten, respekterar fritids öppettider m.m.

Vi följer skollagen vad det gäller att samarbeta med hemmet genom att skicka information i veckobrev och meddela förändringar minst två veckor innan så att ni ska kunna lösa eventuella problem. Som ni säkert förstår måste båda parter hjälpas åt för ett fungerande samarbete ska finnas och det uppnås endast genom att ni som föräldrar håller er uppdaterade, kommunicerar med skolan och respekterar skolan och dess personal.

Så åter igen ett stort tack till alla er som under läsåret möjliggjort det för oss på skolan att kunna göra vårt arbete och utveckla skolan.

Похожее изображение

Copyright © 2019 Ryska Skolan i Göteborg. Alla rättigheter förbehållna.
Joomla! är fri programvara publicerad under GNU General Public License.