Utvecklingssatalsdag är den 20 november. Skolan är stängd och fritids är öppet.

Vi befinner oss fortfarande i en pandemi och för att förhindra smittspridning ska elever som varit utomlands på semester ska meddela rektor vart de varit och när de återkommit till Sverige.

Efter den kontakten avgörs om eleven ska sitta i karantän i 2 veckor eller alternativt gå till vårdcentralen och ta Covid - 19 test och stanna i karantän till negativt resultat på testet meddelats.

Vi tar vårt ansvar för att förhindra smittspridning och hålla oss och er friska, vi ber er därför ta ert ansvar i det hela och hålla er till skolans och grundskoleförvaltningens regler.

1. Om man testar sig för Covid - 19 ska man meddela skolan detta och stanna hemma till provresultatet kommer.

2. Är provresultatet negativt är man välkommen tillbaka till skolan efter att man skickat kopia på det negativa resultatet.

3. Är provresultatet positivt meddelar man skolan omgående så att skolan kan meddela andra att de behöver testa sig. Detta gör vi utan att avslöja vem det är som har testat positivt, vi värnar om sekretessen, men vi måste enligt Grundskoleförvaltningen meddela alla som kommit i kontakt med någon som testat positivt för Covid - 19.

Vi hoppas att ni har förståelse för detta och samarbetar med oss fullt ut så att vi alla kan hålla oss friska. Vi önskar er fortsatt god hälsa och välkomna till ett nytt läsår!

Svensk – ryska skolans personal vill tacka alla de föräldrar som under läsåret samarbetat och respekterat skolan genom att bland annat läsa veckobrev, hållit sig uppdaterade om förändringar i öppettider, kommit på möten, rapporterat in frånvaro, följer skolplikten, respekterar fritids öppettider m.m.

Vi följer skollagen vad det gäller att samarbeta med hemmet genom att skicka information i veckobrev och meddela förändringar minst två veckor innan så att ni ska kunna lösa eventuella problem. Som ni säkert förstår måste båda parter hjälpas åt för ett fungerande samarbete ska finnas och det uppnås endast genom att ni som föräldrar håller er uppdaterade, kommunicerar med skolan och respekterar skolan och dess personal.

Så åter igen ett stort tack till alla er som under läsåret möjliggjort det för oss på skolan att kunna göra vårt arbete och utveckla skolan.

Похожее изображение

Copyright © 2020 Ryska Skolan i Göteborg. Alla rättigheter förbehållna.
Joomla! är fri programvara publicerad under GNU General Public License.