Användarmeny

Vi har 24 besökare och inga medlemmar online

ANNONSER VÅRTERMINEN  2018

Fredag den 15 juni fritids och skola stänger kl. 12.00

Svensk – ryska skolans personal vill tacka alla de föräldrar som under läsåret samarbetat och respekterat skolan genom att bland annat läsa veckobrev, hållit sig uppdaterade om förändringar i öppettider, kommit på möten, rapporterat in frånvaro, följer skolplikten, respekterar fritids öppettider m.m.

Vi följer skollagen vad det gäller att samarbeta med hemmet genom att skicka information i veckobrev och meddela förändringar minst två veckor innan så att ni ska kunna lösa eventuella problem. Som ni säkert förstår måste båda parter hjälpas åt för ett fungerande samarbete ska finnas och det uppnås endast genom att ni som föräldrar håller er uppdaterade, kommunicerar med skolan och respekterar skolan och dess personal.

Så åter igen ett stort tack till alla er som under läsåret möjliggjort det för oss på skolan att kunna göra vårt arbete och utveckla skolan.

OBS!

Vill också passa på att påminna om att vi vid föräldramötet i augusti informerade om att det inte är tillåtet att ta med dryck till fruktstunden/skolan. Det finns möjlighet att dricka på rasterna.

Skolan ska verka för ett hälsosamt liv och det innebär att vi försöker minimera sockerintaget. Varje år förstörs böcker som tillhör skolan för flera hundratals kronor p.g.a. läckande flaskor och dåligt paketerad frukt, yoghurt m.m. allt till fruktstunden ska vara förpackat i lådor.

Картинки по запросу läskedryck

Copyright © 2018 Ryska Skolan i Göteborg. Alla rättigheter reserverade.
Joomla! är fri programvara publicerad under GNU General Public License.